LINEAIRE Blancheerder/KokerSELO
LINEAIRE Blancheerder/Koker
SELO
Toestand
Gebruikt
Locatie
Lorquí 

foto's tonen
Toon kaart
Machinegegevens
- Machinetype:
- LINEAIRE Blancheerder/Koker
- Producent:
- SELO
- Toestand:
- gebruikt
- functionaliteit:
- volledig functioneel
Prijs & locatie
- Locatie:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Bellen
Details over het aanbod
- Advertentie-ID:
- A192-58926
- Referentienummer:
- 0000000196121
- Laatste aanpassing:
- op 30.05.2025
Omschrijving
In de stoomtunnel wordt de emulsie gekookt met behulp van condenserende stoom. De snelheid van de band en de stoomtoevoer worden aangepast om het gewenste kookresultaat te bereiken. De kooktijd is afhankelijk van het product.
De stoom wordt via het midden ingespoten, ongeveer 80% naar boven en 20% naar beneden.
De stoomkooktunnel bestaat uit een roestvrijstalen band, een stoomkamer, een centraal stoombad + een stoomregelsysteem, een waterslot, verwijdering van overtollige stoom en een stoomtunnelframe.
De vleesemulsie wordt in reepjes op de roestvrijstalen band gedeponeerd en door de stoomkamer getransporteerd. De snelheid van de stalen band en de stoomtoevoer worden zo geregeld dat aan het einde van het kookproces, bij de uitgang van de stoomtunnel, de centrale punten van de vleesemulsie worden verhit van 0ºC tot minimaal 90ºC.
-Inlaattemperatuur: -2ºC / 2º C
-Uitlaattemperatuur: 90ºC.
De productie kan per product verschillen.
Bij het continu verwerken van een vlees/graanmengsel kan de machine een capaciteit tot 9 ton/uur bereiken.
Iisdpfx Aswn Dvrjdmoh
De advertentie werd automatisch vertaald. Vertaalfouten zijn mogelijk.
De stoom wordt via het midden ingespoten, ongeveer 80% naar boven en 20% naar beneden.
De stoomkooktunnel bestaat uit een roestvrijstalen band, een stoomkamer, een centraal stoombad + een stoomregelsysteem, een waterslot, verwijdering van overtollige stoom en een stoomtunnelframe.
De vleesemulsie wordt in reepjes op de roestvrijstalen band gedeponeerd en door de stoomkamer getransporteerd. De snelheid van de stalen band en de stoomtoevoer worden zo geregeld dat aan het einde van het kookproces, bij de uitgang van de stoomtunnel, de centrale punten van de vleesemulsie worden verhit van 0ºC tot minimaal 90ºC.
-Inlaattemperatuur: -2ºC / 2º C
-Uitlaattemperatuur: 90ºC.
De productie kan per product verschillen.
Bij het continu verwerken van een vlees/graanmengsel kan de machine een capaciteit tot 9 ton/uur bereiken.
Iisdpfx Aswn Dvrjdmoh
De advertentie werd automatisch vertaald. Vertaalfouten zijn mogelijk.
Documenten
Aanbieder
Opmerking: Registreer gratis of log in, om alle informatie te bekijken.
Geregistreerd sinds: 2024
Aanvraag sturen
Telefoon & Fax
+34 968 6... weergeven
Uw advertentie is succesvol verwijderd
Er is een fout opgetreden