Bergings - Takelwagen gebruikt


vorige1volgende
Jungheinrich EZS130

Jungheinrich EZS130

  • 2012
  • Gebruikt
  • EUR 2.400,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
Volvo FH16 660 8x4R - SAWO WR25/3XT WRECKER

Volvo FH16 660 8x4R - SAWO WR25/3XT WRECKER

  • 2007
  • Gebruikt
  • EUR 129.800,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Bergings - Takelwagen op Werktuigen.nl

Bergings - Takelwagen gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Bergings - Takelwagen maken deel uit van de categorie Vrachtwagens diversen en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Wegtransport, Trucks & Trailers.

Nieuwe en gebruikte berging en takelwagens worden te koop aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands bergingswagen of 2e hands takelwagen aan te kopen of te verkopen in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van trucks, vrachtwagens, opleggers en trailers contact opnemen. Takelwagens worden gebruikt om andere voertuigen die zijn verongelukt of die niet meer in staat zijn om te rijden weg te slepen of te "bergen". Deze bergingswagens zijn in gebruik bij bergingsbedrijven die auto's snel wegslepen van plaatsen waar het gestrande voertuig gevaar oplevert. Op een bergingswagen zit een lier gemonteerd die een auto op de bergingswagen kan trekken zodat deze vervoerd kan worden. Een takelwagen kan meestal alleen een auto "takelen" en slepen en wordt veelal voor het bergen van vrachtwagens ingezet.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken bergings - takelwagen. Bekende en veel gebruikte merken zijn: .

Bergings - Takelwagen kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Bergings - Takelwagen te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de bergings - takelwagen waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u bergings - takelwagen gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Bergings - Takelwagen

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van bergings - takelwagen, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands bergings - takelwagen zijn bijvoorbeeld: .

Bergings - Takelwagen verkopen

Bergings - Takelwagen verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw bergings - takelwagen worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over bergings - takelwagen kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.