Kolomboor-freesmachine gebruikt


vorige1volgende
KMS GH-55V

KMS GH-55V

  • Nieuw
  • op aanvraag
  • Prijs aanvragen
KMS GHM-40AF

KMS GHM-40AF

  • Elektrisch
  • Nieuw
  • op aanvraag
  • Prijs aanvragen
KMS GHM-40V

KMS GHM-40V

  • Nieuw
  • op aanvraag
  • Prijs aanvragen
vorige1volgende

Kolomboor-freesmachine op Werktuigen.nl

Kolomboor-freesmachine gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Kolomboor-freesmachine maken deel uit van de categorie Boormachine metaal en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Metaalbewerking.

Kolomboor-freesmachines zijn multifunctionele boormachines. Deze boorfreesmachine kan verschillende bewerkingstaken aan en zijn prima in te zetten in de moderne metaalbewerking. Deze kolomboormachines kunnen zowel in een werkstuk boren alsook schroefdraad aanbrengen en het een freesbewerking geven. De boorcapaciteit van dergelijke boorfreesmachines kan wel tot rond 40 mm oplopen. Boorfreesmachines zijn echte professionele metaalbewerkingsmachines en geschikt om efficiënt ingezet te worden in het moderne productieproces. De kolomboormachines met freesfunctie zijn verkrijgbaar in tandwiel aangedreven modellen en V-snaar aangedreven modellen ieder met zijn eigen kwaliteiten. Op Werktuigen worden nieuwe en gebruikte boorfreesmachines te koop aangeboden.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken kolomboor-freesmachine. Bekende en veel gebruikte merken zijn: KMS kolomboor-freesmachine, Optimum/Optimill kolomboor-freesmachine, Optimum kolomboor-freesmachine, Huvema kolomboor-freesmachine en UWM kolomboor-freesmachine.

Kolomboor-freesmachine kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Kolomboor-freesmachine te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de kolomboor-freesmachine waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u kolomboor-freesmachine gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Kolomboor-freesmachine

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van kolomboor-freesmachine, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands kolomboor-freesmachine zijn bijvoorbeeld: Huvema FBB 440, UWM 45, KMS GH-55V, Optimum MB4P Boorfreesmachine en UWM 40A.

Kolomboor-freesmachine verkopen

Kolomboor-freesmachine verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw kolomboor-freesmachine worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over kolomboor-freesmachine kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via webmaster@werktuigen.nl.