Help & Info

Videoproductie

Het gebruik van video om uw boodschap in uw marketing kracht bij te zetten, heeft een enorme vlucht genomen.
Beelden zeggen zoveel meer dan woorden.  Werktuigen Pro  beschikt over een enthousiast team van ervaren medewerkers en weet waar een goede videoproductie aan moet voldoen. Werktuigen Pro biedt diverse mogelijkheden om uw bedrijf of product professioneel in beeld te zetten.

Film pitch
Een film pitch is een korte professionele video, waarin alle bijzondere eigenschappen van een machine visueel voorbij komen. De video kan eenvoudig getoond worden op Werktuigen, is te gebruiken op beurzen en kan eenvoudig op uw eigen website geplaatst worden. Daarnaast kunt u deze eenvoudig delen via social media zoals Twitter, Linkedin en Facebook.

Duur van de reportage           : ca. 60 seconden
Flashintro met bedrijfslogo     : nee
Interview door presentatrice   : nee
Gebruik voice-over                 : ja

 
Videoreportage
Potentiële kopers boeien om de video te bekijken en nieuwsgierig maken om meer informatie op te vragen voor uw machine. Werktuigen Pro produceert filmreportages van machines voor een van de belangrijkste machine marktplaats van Nederland, namelijk Werktuigen. Met meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand behoort Werktuigen tot een van de best bekeken machine marktplaatsen van Nederland.

Duur van de reportage           : ca. 300 seconden
Flashintro met bedrijfslogo     : ja
Interview door presentatrice   : ja
Gebruik voice-over                 : ja

Werktuigen Videokanaal
Het Werktuigen Videokanaal is een informatief online kanaal met video's  over machines en gereedschappen.  Alles wat te maken heeft met bedrijven en materieel uit de industrie wordt in beeld gebracht.  Denk bijvoorbeeld aan grondverzetmachines, heftrucks, vrachtwagens, metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, tuin- en bosbouwmachines.Het Werktuigen Videokanaal voorziet kijkers op een prettige manier van informatie over de industriële markt.