Doorlinken voorraad

Importeren voorraad:
Geen tijd om alle advertenties handmatig toe te voegen?
Voorraad te groot om dit handmatig te kunnen onderhouden?
Geen zin in dubbel werk?
Werktuigen biedt een aantal mogelijkheden om uw voorraad geautomatiseerd op Werktuigen te plaatsen. Dit automatisch plaatsen kan op verschillende manier tot stand worden gebracht.

Gerealiseerde koppelingen
Werktuigen heeft koppelingen gerealiseerd voor een aantal aanbieders van branche specifieke software om uw voorraad te beheren. Indien u gebruik maakt van deze software, kunt u direct een aanvraag doen voor het tot stand brengen van de koppeling. Via deze manier wordt uw voorraad minimaal twee keer per week automatisch geïmporteerd waarna de advertenties weer up-to-date op Werktuigen staan.

Software waarvoor Werktuigen een dergelijke koppeling heeft gerealiseerd zijn:
- Hexon via Wheeler Delta van Hexon
- De partners van Hexon (voor meer informatie klik hier)
- Bever automatisering
- DIDATA automatisering

Mogelijkheid 1: Doorlinken voorraad naar Werktuigen
Niemand zit te wachten op dubbel werk. Met de automatische voorraadkoppeling van Werktuigen Pro wordt uw volledige aanbod van machines dagelijks automatisch gesynchroniseerd.

Hoe werkt dit?
U voert uw machinevoorraad gewoon in op uw eigen website.
Uw voorraad worden automatisch opgehaald door middel van een 'XML koppeling'.
Uw voorraad op Werktuigen wordt automatisch bijgewerkt. Automatische koppeling van
Werktuigen Pro kan met de meeste CMS pakketten een koppeling tot stand brengen.

Mogelijkheid 2: Doorlinken voorraad via Hexon
Met een aansluiting op ‘Automatische koppeling Hexon’ wordt uw machinevoorraad vanuit Werktuigen ingelezen in het systeem van Hexon en vervolgens automatisch doorgestuurd naar alle gewenste portals. Het invoeren van uw voorraad op de diverse marktplaatsen behoort daarmee definitief tot het verleden.

Mogelijkheid 3: Doorlinken voorraad via Bever automatisering BV
Als u beschikt over branchespecifieke software van Bever automatisering dan kunt u uw voorraad module koppelen met Werktuigen. Uw gekozen items worden dan automatisch doorgestuurd en getoond op Werktuigen en W-equipment.com

Mogelijkheid 4: Doorlinken voorraad via DIDATA automatisering BV
Als u beschikt over branchespecifieke software van Didata automatisering dan kunt u uw voorraad module koppelen met Werktuigen. Uw gekozen items worden dan automatisch doorgestuurd en getoond op Werktuigen en W-equipment.com

Overige mogelijkheden
Maakt u geen gebruik van bovengenoemde software, dan bieden we ook de mogelijkheid om zelf een koppeling met Werktuigen te realiseren. Dit gebeurd aan de hand van het aanleveren van een XML bestand een zogenaamde XML-Feed.

XML-Feed
Via uw technische partner die uw voorraadsoftware of website onderhoud, kunt u een aanvraag doen voor het realiseren van een dergelijke XML-Feed. Hierbij is het zaak dat de uw technische partner zich houdt aan de richtlijnen die we hiervoor hebben opgesteld. Deze richtlijnen zijn hier te vinden. Belangrijk hierbij is dat de categorie-id van de categorie waarbinnen een product moet worden geplaatst op Werktuigen, door u meegegeven wordt in de XML-Feed.

Bestaande XML-Feed
Het kan zijn dat u reeds een XML-Feed heeft laten maken voor het importeren van uw producten in externe software. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Google Shopping, SEOShop, etc. Indien u beschikt over een dergelijke XML-Feed, dan kunnen we bekijken of we deze kunnen gebruiken voor het importeren van uw voorraad in Werktuigen. Op basis van de aanwezige categorieën in de XML-Feed leggen we relaties met de categoriestructuur van Werktuigen

XML Feed met deeplink
Deeplinks zorgen dat de klant precies daar komt waar u hem wil hebben.
Een Deeplink van Werktuigen zorgt ervoor dat een geïnteresseerde klant op uw website direct bij het juiste product komt. Verder verlaat de klant de Werktuigen website en ziet hij uw totale aanbod op uw eigen website. Deeplinks zorgen ook voor links van een veel bezochte website als Werktuigen (> 210.000 bezoekers per maand) naar uw website. Hiermee wordt uw website beter vindbaar op Google.
Wikipedia: (Dieplinken of deeplinken is het plaatsen van een hyperlink op een webpagina die linkt naar een specifieke pagina of plaatje binnen een andere website, in plaats van naar de hoofdpagina van die website.
Een Werktuigen deeplink ziet er als volgt uit:

De mogelijkheid voor deeplinken moet gerealiseerd worden door uw website beheerder.

Vraag informatie aan de webmaster. webmaster@werktuigen.nl

Uw voorraad wordt ook automatisch getoond op onze internationaal georiënteerde handelswebsite www.w-equipment.com