Inloggen bij Mijn Werktuigen

Het inloggen op Mijn Werktuigen kan gemakkelijk door het stappenplan te volgen.

Inloggen/ inschrijven op Mijn Werktuigen
Dit kunt u doen door rechtsboven aan de pagina op inloggen te klikken.

U bent geregistreerd
Voer hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op Mijn Werktuigen.

Klik hier om in te loggen.

U bent nog niet geregistreerd
Wanneer u nog geen klant bent bij Werktuigen drukt dan op de links boven in de pagina op Adverteren voor registratie.Ook kunt u zich registeren vanaf de inlogpagina door te klikken op ‘nog geen klant? – registreer u nu!’

Klik hier om u te registeren.

U bent het Wachtwoord vergeten
Weet u het wachtwoord niet meer? Vul op de inlogpagina bij Wachtwoord vergeten uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail van Werktuigen met een tijdelijk nieuw wachtwoord.

Klik hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.