Dagtopper en Weektopper

U kunt advertenties extra aandacht geven door te kiezen voor Dagtoppers en Weektoppers.

Stap 1 Inloggen
U logt in op Mijn Werktuigen

Stap 2 Mijn Advertenties
U kiest beheren in het uitklapvenster van Mijn advertenties.

Stap 3 Advertenties selecteren
U selecteert alle advertenties die wilt aanmerken als Dagtopper en/of Weektopper door een vinkje te plaatsen in de desbetreffende kolom.

Stap 4 Opslaan
Wanneer u alle advertenties heeft geselecteerd kiest u voor Betalen.

Stap 5 Betalen
Tot slot kiest u de wijze van betalen die het beste bij u past.

Na betaling worden de advertenties direct als topper ingezet.