Dagtopper en Topadvertenties

U kunt advertenties extra aandacht geven door te kiezen voor Dagtoppers en Topadvertenties.

Stap 1 Inloggen
U logt in op Mijn Werktuigen

Stap 2 Mijn Advertenties
U kies wijzigen/verwijderen in het uitklapvenster van Mijn Werktuigen.

Stap 3 Advertenties selecteren
U selecteert alle advertenties die wilt aanmerken als Dagtopper en Topadvertentie door een vinkje te plaatsen in de desbetreffende kolom.

Stap 4 Opslaan
Wanneer u alle advertenties heeft geselecteerd kiest u voor Opslaan.

Stap 5 Betalen
Tot slot kiest u de wijze van betalen die het beste bij u past.

Na betaling worden de advertenties direct omhoog geplaatst.