16.5 Inch gebruikt


Er zijn geen zoekresultaten gevonden!


Verfijn uw zoekopdracht.

16.5 Inch op Werktuigen.nl

16.5 Inch gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. 16.5 Inch maken deel uit van de categorie Heftruck banden & wielen en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Hefwerktuigen, heftrucks & verreikers.

De bandenmaat is zeer belangrijk, deze staat op de band in cijfers uitgedrukt. Een 16.5 Inch band waar deze rubriek betrekking op heeft betekend dat de velg waar de band op moet passen een diameter moet hebben van 16.5 Inch. Daarnaast bezit een band nog een breedte maat en een hoogte maat. Deze breedte en hoogte maten worden aangegeven in Inch of mm en de hoogte maat is een maat in verhouding tot de breedte. De bandopbouw wordt met letters aangegeven, R staat voor Radiaalband, D voor diagonaalband en B voor gordelband. Op werktuigen worden nieuwe en gebruikte 16.5 inch landbouw en trekker banden te koop aangeboden.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken 16.5 inch. Bekende en veel gebruikte merken zijn: .

16.5 Inch kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende 16.5 Inch te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de 16.5 inch waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u 16.5 inch gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands 16.5 Inch

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van 16.5 inch, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands 16.5 inch zijn bijvoorbeeld: .

16.5 Inch verkopen

16.5 Inch verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw 16.5 inch worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over 16.5 inch kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.