08 Inch gebruikt


vorige1volgende
Continental 18x7-8

Continental 18x7-8

  • Gebruikt
  • EUR 300,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

08 Inch op Werktuigen.nl

08 Inch gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. 08 Inch maken deel uit van de categorie Heftruck banden & wielen en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Hefwerktuigen, heftrucks & verreikers.

De bandenmaat is zeer belangrijk, deze staat op de band in cijfers uitgedrukt. Een 8 Inch industrieband waar deze rubriek betrekking op heeft betekend dat de velg waar de band op moet passen een diameter moet hebben van 8 Inch. Daarnaast bezit een band nog een breedte maat en een hoogte maat. Deze breedte en hoogte maten worden aangegeven in Inch of mm en de hoogte maat is een maat in verhouding tot de breedte. De bandopbouw wordt met letters aangegeven, R staat voor Radiaalband, D voor diagonaalband en B voor gordelband. Op werktuigen worden nieuwe en gebruikte 8 industrie en heftruckbanden te koop aangeboden.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken 08 inch. Bekende en veel gebruikte merken zijn: en Continental 08 inch.

08 Inch kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende 08 Inch te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de 08 inch waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u 08 inch gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands 08 Inch

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van 08 inch, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands 08 inch zijn bijvoorbeeld: en Continental 18x7-8.

08 Inch verkopen

08 Inch verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw 08 inch worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over 08 inch kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.