« Vorige
Bouwmachines • Asfalt- & bestratingsmachines • Bestratingmachine •

Hamevac Bestratingmachine

Prijs: op aanvraag
UITVINDER

Onze Godfather Hans van Nifterik stond eind jaren ’70 aan de basis van de eerste bestratingsmachine met gebruik van vacuümtechniek. De door Hans van Nifterik ontworpen 36-steens aanzuigplaat wordt opgebouwd op de toen ook eerste minigraver Dinky Digger, en een bestratingsmachine is geboren.

Vanaf deze tijd zijn de ontwikkelingen in sneltreinvaart gegaan, waarbij wij steeds als locomotief fungeren, en de wagons volgen.

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat Hans van Nifterik met zijn ontwikkelingen op dit gebied de nodige innovatieprijzen heeft gewonnen, en dat het record, zoals vermeld in het Guinness Book of Records, te weten 1201 m² machinaal straten in 8 uur, met een door HAMEVAC opgebouwde machine tot op de dag van vandaag nog niet geëvenaard, laat staan verbeterd is.

U kunt er van uitgaan dat wij begrijpen dat u los van de verbeterde arbeidsomstandigheden, flexibel en niet onbelangrijk productief wilt blijven. Gedurende onze ruim 35 jaar ervaring hebben wij geleerd wat er voor u belangrijk is, en hoe we dit in uw situatie moeten toepassen.

U kunt bij ons terecht voor opbouw op alle geschikte machines, en wij kunnen u helpen met diverse soorten aanzuigplaten, voor de verschillende te verleggen producten.

http://hamevac.nl/machinaal-straten-met-hamevac-bestratingsmachine/
 
Bouwmachines • Klemmen & vacuüm hefsystemen • Vacuümheffer tegels •

Hamevac Tegelframe-12

Prijs: op aanvraag
Hamevac produceert diverse Tegelframes. Standaard uitvoeringen met 4/6 zuignappen, of 11/12 zuignappen. Naar keuze wel of niet verschuifbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden

Hamevac VHU-1000-B

Prijs: EUR 3.375,00 vanaf
In tegenstelling tot de andere leden uit de VHU-Serie is de VHU-1000-B er slechts in 1 uitvoering. De VHU-1000-B is, met zijn robuust frame, geïntegreerde buffertank (CE-conform), hijsoog en 2 verschillende mogelijkheden om diverse zuignappen te monteren, wel zodanig uitgerust dat u met alle (beton) producten tot een gewicht van 1000 kg. uit de voeten kunt.

Het gebruik in combinatie met lichtere machines zoals minigravers en minishovels is bij ons een belangrijk uitgangspunt geweest. Met een eigen gewicht van slechts 85 kg is deze unit uitstekend te gebruiken in samenwerking met kleinere machines. Het frame wordt gebruikt als buffertank, dus veiligheid gegarandeerd. Ondanks zijn lage eigengewicht heeft de unit wel een hoog hef-vermogen. Tot 1000kg kan hij belast worden, dus de meest voorkomende werkzaamheden, bijvoorbeeld trottoirbanden, tegels, gootelementen, enz., zijn geen enkel probleem. http://www.hamevacshop.nl/VHU1000B

Hamevac VHU-3000

Prijs: op aanvraag
De VHU-3000 is voorzien van een robuust frame met een maximaal hefvermogen van 3000 kg. De unit kan naar keuze met een ketting, of palletvork opgenomen worden. De leden uit de VHU-Serie zijn alle voorzien van een vacuümbuffertank (CE-conform), die er voor zorgt dat het (beton) product blijft hangen, als de aandrijving er onverhoopt mee stopt.

De VHU-3000 kan naar keuze worden uitgevoerd met een hydrauliek-, benzine- of dieselmotor.

Voor het aanzuigen en lossen van de lading heeft u de keuze tussen mechanische- of radiografische bediening.

Ook heeft u de mogelijkheid, afhankelijk van het soort zuignap en de uit te voeren werkzaamheden, de nap middels een ketting aan het frame te hangen, of direct aan het standaard aanwezige raamwerk te monteren, waardoor een vaste verbinding ontstaat. 

http://www.hamevacshop.nl/VHU3000B

Hamevac VO-100-H (Vaste Opbouw)

Prijs: op aanvraag
Als u regelmatig van vacuüm heffen gebruik maakt is het een te overwegen optie het vacuümsysteem op één of meerdere machines vast op te bouwen.

U bent met deze optie aanzienlijk minder machine onafhankelijk, maar dit is,gezien uw regelmatig gebruik van vacuüm heffen, minder belangrijk. Niet te vergeten heeft de vaste opbouw van uw vacuümsysteem een aantal belangrijke voordelen:
  • U heeft slechts één brandstofverbruiker.
  • Bouwwijze is gericht op uw machine, dus altijd compacter en minder ruimteverlies als bij een standaard unit, waardoor ook veelal beter zicht op uw werk.
  • Omdat u niet werkt met een extra verbrandingsmotor, maar de unit aandrijft met uw eigen machine is het geheel geluidsarmer
  • U heeft niet het extra onderhoud aan de externe verbrandingsmotor.

HAMEVAC is al jaren ervaren met het opbouwen van vacuümunits op de meest uiteenlopende machines, en kan u uitstekend van dienst zijn met een passende oplossing voor de bij u benodigde werkzaamheden.

http://hamevac.nl/vacuum-heffen-vaste-opbouw/

Hamevac VTH-150-BL

Prijs: EUR 1.400,00 vanaf
Het robuust uitgevoerde frame van de VTH 150 kan een maximaal gewicht aan van 150Kg. De diverse zuignappen zijn eenvoudig te verwisselen d.m.v. 4 boutjes. De zuignap zit rechtstreeks bevestigd op de zuigmond, zonder slang-verbindingen. Op de zuigmond zit een gaasje gemonteerd wat er voor zorgt dat de pomp zoveel mogelijk zandvrij blijft. De VTH 150 kan opgehangen worden aan een machine door gebruik te maken van het standaard hijsoog. Gebruik met de hand kan door middel van het stuurhandvat wat mogelijk maakt met 2 mensen de producten te verleggen. Ook kan deze unit gebruikt worden met een optioneel wielstel, zodat een persoon het werk kan uitvoeren.

BL in de naam VTH 150 BL staat voor Blowervacuüm. Deze vacuümtechniek maakt het mogelijk ook poreuze materialen te verleggen. Blowervacuüm beschikt over een grote mate van luchtverplaatsing, wat er voor zorgt dat er bij poreuze materialen, ondanks de voortdurende "leklucht", toch voldoende vacuüm bereikt wordt om veilig te kunnen heffen.

De VTH 150 BL is bij uitstek geschikt voor het opnemen en verleggen van poreuze betonproducten.

http://www.hamevacshop.nl/VTH150BL

Hamevac VTH-250-A

Prijs: op aanvraag
Het robuust uitgevoerde frame van de VTH 250 kan een maximaal gewicht aan van 250Kg. Onder aan het frame zit een eenvoudig te gebruiken pen gat verbinding voor montage van verschillende nappen. Ook de vacuümslangen zijn voorzien van snelkoppelingen wat het gebruiksgemak ten goede komt. 

De zuignap en de vacuümslang zijn voorzien van een stoffilter wat zorgt voor probleemloos gebruik. De VTH 250 kan opgehangen worden aan een machine door gebruik te maken van het standaard hijsoog.

Gebruik met de hand kan door middel van het stuurhandvat wat mogelijk maakt met 2 mensen de producten te verleggen. Ook kan deze unit gebruikt worden met een optioneel wielstel, zodat een persoon het werk kan uitvoeren.

http://www.hamevacshop.nl/VTH250A

Hamevac VTH-500-A

Prijs: op aanvraag
De VTH 500 is de “grotere broer” van de VTH 250. Met een hefvermogen tot 500Kg. wordt deze unit uitsluitend gebruikt aan een machine door middel van het standaard aanwezige hijsoog. De veiligheidsvoorzieningen en het wisselen van de zuignappen gaat op dezelfde manier als bij de VTH 250. Met de VTH 500 hebben we nog steeds een handzame, gebruiks-vriendelijke unit, met een, voor deze klasse, groot hefvermogen van maximaal 500Kg.

De VTH-250 en 500 zijn vooral geschikt voor het opnemen en verleggen van luchtdicht materiaal.

http://www.hamevacshop.nl/VTH500A
« Vorige