Trilplaat diesel gebruikt


vorige1volgende
Wacker DPU 3060 H-TS OF DPU 3060 H-ETS

Wacker DPU 3060 H-TS OF DPU 3060 H-ETS

  • 2020
  • Nieuw
  • op aanvraag
  • Prijs aanvragen
vorige1volgende

Trilplaat diesel op Werktuigen.nl

Trilplaat diesel gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Trilplaat diesel maken deel uit van de categorie Trilplaten & stampers en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

Diesel bestrating trilplaat wordt te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands diesel trilplaat voor klinkers of 2e hands occasie diesel grond verdichter aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van straatmakers gereedschap en wegenbouwmachines contact opnemen. In de wegenbouw is een diesel trilplaat een verdichtingsmachine die niet gemist kan worden. Trilplaten zorgen ervoor dat de aangebrachte nieuwe funderingslaag van zand of gebroken puin tot een vast geheel ‘verdicht’ worden om zo de kans op verzakking van de nieuw aangelegde weg of straat in een later stadium te voorkomen. De dikte van de te verdichte zand of gebroken puin laag is graadmeter voor de keuze van een trilplaat. Deze wordt op basis daarvan bepaald door de slagkracht en gewicht. Een trilplaat voor het kleine straatwerk beschikt veelal voor aandrijving over een benzinemotor, terwijl trilplaten voor het zware werk over een dieselmotor beschikken.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken trilplaat diesel. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Ammann trilplaat diesel, Bomag trilplaat diesel, Wacker trilplaat diesel en Atlas-Copco trilplaat diesel.

Trilplaat diesel kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Trilplaat diesel te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de trilplaat diesel waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u trilplaat diesel gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Trilplaat diesel

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van trilplaat diesel, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands trilplaat diesel zijn bijvoorbeeld: Atlas-Copco LG500, Wacker DPU 3060 H-TS OF DPU 3060 H-ETS, Bomag BPH 80/65S en Ammann APH60/85.

Trilplaat diesel verkopen

Trilplaat diesel verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw trilplaat diesel worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over trilplaat diesel kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.