Banaanbak 12 - 18 ton gebruikt


Er zijn geen zoekresultaten gevonden!


Verfijn uw zoekopdracht.

Banaanbak 12 - 18 ton op Werktuigen.nl

Banaanbak 12 - 18 ton gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Banaanbak 12 - 18 ton maken deel uit van de categorie Graafmachine bakken en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

Bananenbak smalle graafbak sleuvenbak voor 12, 13, 14, 15, 16, 17 en 18 tons kraan nieuw of tweedehands gebruikt 2e hands te koop kleibak, cw banaanbak voor montage aan de graafmachine aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van graafbakken en uitrustingstukken contact opnemen. De bananenbak is een specifiek graafbak voor de graafmachine. Met deze bak is het gemakkelijk om sleuven te graven voor bijvoorbeeld kabels en leidingen. Met een banaanbak graaft men sleuven op maat en bij het gebruik van deze graafbak wordt er niet meer uitgegraven dan nodig is. De banaanbak heeft zijn naam te danken aan de banaanvormige vormgeving van de graafbak waardoor het graven van smalle sleuven zeer gemakkelijk gaat. Tevens worden banaan bakken veel gebruikt bij het graven in kleinhoudende grond. Door het grotendeels ontbreken van zijwangen heeft de klei minder oppervlak om te ‘kleven’ bij het lossen of uitschudden van de klei. De bananenbak wordt dan ook wel eens kleibak genoemd. Een passende en juiste bananenbak wordt gemaakt op basis van het hefvermogen en bedrijfsgewicht van de betreffende graafmachine.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken banaanbak 12 - 18 ton. Bekende en veel gebruikte merken zijn: BBH Aanbouwdelen banaanbak 12 - 18 ton, Verachtert banaanbak 12 - 18 ton, Bananenbak banaanbak 12 - 18 ton en Saes banaanbak 12 - 18 ton.

Banaanbak 12 - 18 ton kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Banaanbak 12 - 18 ton te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de banaanbak 12 - 18 ton waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u banaanbak 12 - 18 ton gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Banaanbak 12 - 18 ton

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van banaanbak 12 - 18 ton, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands banaanbak 12 - 18 ton zijn bijvoorbeeld: BBH Aanbouwdelen BB630KL13, Verachtert HH-4 85 - 60 - H.C, 0.64 M3, Bananenbak CW30 smal 500 mm, BBH Aanbouwdelen BB 400 700 KL14 en Saes Excavation HG-3-500.

Banaanbak 12 - 18 ton verkopen

Banaanbak 12 - 18 ton verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw banaanbak 12 - 18 ton worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over banaanbak 12 - 18 ton kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via webmaster@werktuigen.nl.