Banaanbak 02 - 5 ton gebruikt


vorige1volgende
Bananenbak 25cm voor minigraver

Bananenbak 25cm voor minigraver

  • Nieuw
  • EUR 334,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Banaanbak 02 - 5 ton op Werktuigen.nl

Banaanbak 02 - 5 ton gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Banaanbak 02 - 5 ton maken deel uit van de categorie Graafmachine bakken en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

Bananenbak smalle graafbak sleuvenbak voor 2, 3, 4 of 5 tons minigraver graafmachine kraan nieuw of tweedehands gebruikt 2e hands te koop kleibak, cw banaanbak voor montage aan de graafmachine aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van graafbakken en uitrustingstukken contact opnemen. De bananenbak is een specifiek graafbak voor de graafmachine. Met deze bak is het gemakkelijk om sleuven te graven voor bijvoorbeeld kabels en leidingen. Met een banaanbak graaft men sleuven op maat en bij het gebruik van deze graafbak wordt er niet meer uitgegraven dan nodig is. De banaanbak heeft zijn naam te danken aan de banaanvormige vormgeving van de graafbak waardoor het graven van smalle sleuven zeer gemakkelijk gaat. Tevens worden banaan bakken veel gebruikt bij het graven in kleinhoudende grond. Door het grotendeels ontbreken van zijwangen heeft de klei minder oppervlak om te ‘kleven’ bij het lossen of uitschudden van de klei. De bananenbak wordt dan ook wel eens kleibak genoemd. Een passende en juiste bananenbak wordt gemaakt op basis van het hefvermogen en bedrijfsgewicht van de betreffende graafmachine.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken banaanbak 02 - 5 ton. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Banaanbak banaanbak 02 - 5 ton, Graafbakken banaanbak 02 - 5 ton en Banaan - Kleibak banaanbak 02 - 5 ton.

Banaanbak 02 - 5 ton kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Banaanbak 02 - 5 ton te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de banaanbak 02 - 5 ton waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u banaanbak 02 - 5 ton gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Banaanbak 02 - 5 ton

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van banaanbak 02 - 5 ton, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands banaanbak 02 - 5 ton zijn bijvoorbeeld: Banaanbak CW05 voor minigraver 25cm, Banaan - Kleibak HEBB1-250-CW0, Banaanbak CW5 Sleuvenbak en Graafbakken Set CW0/CW05 voor 3-4 tonners NIEUW.

Banaanbak 02 - 5 ton verkopen

Banaanbak 02 - 5 ton verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw banaanbak 02 - 5 ton worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over banaanbak 02 - 5 ton kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via webmaster@werktuigen.nl.