Banaanbak 0.8 - 3 ton gebruikt


vorige1volgende
Bananenbak Smalle banaanbak

Bananenbak Smalle banaanbak

  • Nieuw
  • EUR 400,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Banaanbak 0.8 - 3 ton op Werktuigen.nl

Banaanbak 0.8 - 3 ton gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Banaanbak 0.8 - 3 ton maken deel uit van de categorie Graafmachine bakken en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

Bananenbak smalle graafbak sleuvenbak voor 1, 2, of 3 tons minigraver graafmachine kraan nieuw of tweedehands gebruikt 2e hands te koop kleibak, cw banaanbak voor montage aan de graafmachine aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van graafbakken en uitrustingstukken contact opnemen. De bananenbak is een specifiek graafbak voor de graafmachine. Met deze bak is het gemakkelijk om sleuven te graven voor bijvoorbeeld kabels en leidingen. Met een banaanbak graaft men sleuven op maat en bij het gebruik van deze graafbak wordt er niet meer uitgegraven dan nodig is. De banaanbak heeft zijn naam te danken aan de banaanvormige vormgeving van de graafbak waardoor het graven van smalle sleuven zeer gemakkelijk gaat. Tevens worden banaan bakken veel gebruikt bij het graven in kleinhoudende grond. Door het grotendeels ontbreken van zijwangen heeft de klei minder oppervlak om te ‘kleven’ bij het lossen of uitschudden van de klei. De bananenbak wordt dan ook wel eens kleibak genoemd. Een passende en juiste bananenbak wordt gemaakt op basis van het hefvermogen en bedrijfsgewicht van de betreffende graafmachine.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken banaanbak 0.8 - 3 ton. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Banaanbak banaanbak 0.8 - 3 ton en Bananenbak banaanbak 0.8 - 3 ton.

Banaanbak 0.8 - 3 ton kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Banaanbak 0.8 - 3 ton te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de banaanbak 0.8 - 3 ton waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u banaanbak 0.8 - 3 ton gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Banaanbak 0.8 - 3 ton

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van banaanbak 0.8 - 3 ton, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands banaanbak 0.8 - 3 ton zijn bijvoorbeeld: Bananenbak Smalle banaanbak en Banaanbak BB3-250-CW05.

Banaanbak 0.8 - 3 ton verkopen

Banaanbak 0.8 - 3 ton verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw banaanbak 0.8 - 3 ton worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over banaanbak 0.8 - 3 ton kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via webmaster@werktuigen.nl.