Zware aanhangwagens

EUR 4.250,00
excl. BTW

Categorie Aanhangwagens
Overige aanhangwagens
Titel Zware aanhangwagens
Conditie Gebruikt
Prijs EUR 4.250,00 excl. BTW
Leasingprijs berekenen

Kies uw taal:

Algemeen
zeer goed geconserveerde gebruikte zware aanhangwagen voor intern transport met wederzijdse dissel en twee gestuurde assen. Accessoires / optionele uitrusting:
De plateauwagen is in het onderframe verstevigd, waardoor deze beter bruikbaar is voor puntbelastingen. Bovendien worden de stuurstangen van de vierwielbesturing beschermd door de verstevigingsprofielen van het frame. De zware oplegger heeft een disselsteun die aan beide zijden kan worden gebruikt met handmatig verwisselbare vergrendeling. Aan beide uiteinden is een trekbek gemonteerd voor de bevestiging van verdere plateauwagens.

Bemerkungen:
Der Anhänger ist mit Holzbohlen im Rahmen ausgestattet und einer neuen 18mm starken Fahrzeugbau- Siebdruckplatte als Ladefläche ausgestattet. Bij de inbouw gaat het om een Allrad- Achsschenkellenkung die een bijzondere standvastigheid heeft bij het rijden met de auto (geen Drehschemellenkung). Door de Allradlenkung is der Schwerlastanhänger sehr wendig und läuft dem Zugfahrzeug ideal nach. Der Anhänger ist neu lackiert. Der Anhänger ist in unserem Lager zu besichtigen.
498 / 1024
Opmerkingen:
De aanhangwagen is voorzien van houten planken in het frame en voorzien van een nieuwe 18mm dikke voertuigconstructie zeefdrukplaat als laadruimte. De aanhangwagen heeft een vierwielasbesturing die een bijzondere stabiliteit heeft in bochten (geen zwenksturing). Door de vierwielbesturing is de zware aanhangwagen zeer flexibel en volgt hij het trekkende voertuig optimaal. De hanger is overgespoten. De aanhangwagen kan
[...]


Aanvraag sturen

Stuur e-mail


Contactgegevens

Dhr.


Bedrijfsgegevens

Wiemers AG

Mergelweg 206
33161, Hövelhof

Germany

Lid sinds:06-04-2021
Aantal karakters:

Zware aanhangwagens specificaties