SANdBOT 100Q Straalketel


SANdBOT 100Q Straalketel - Straalketel - Straalapparatuur

SANdBOT 100Q Straalketel

Bouwjaar:
2019

Lease vanaf:
€ 195,82 p/m

EUR 15.900,00
excl. BTW

Categorie Straalapparatuur
Straalketel
Merk SANdBOT
Model 100Q Straalketel
Artikelnummer 21502000
Bouwjaar 2019
Conditie Nieuw
Prijs EUR 15.900,00 excl. BTW

Kies uw taal:

KLIK HIER VOOR PRIJZEN EN INFO

HYDRO STRAALKETEL 100Q

De HYDRO Straalsystemen zijn ontworpen voor het reinigen van een een breed scala aan technische oppervlaktes. De SANdBOT werkt als een stofvrij natstraalsysteem. Het oppervlakte wordt nauwkeurig gereinigd met een nat straalmiddel.

De constructie van de SANdBOT 100Q is ontworpen om maximale bescherming tegen mechanische beschadigingen te bieden. De compacte en duurzame containerstructuur zorgt voor nieuwe mogelijkheden van transport- en opslag. Dankzij het modulaire ontwerp creëert de SANdBOT 100Q
een oplossing speciaal voor mobiele installaties op schepen, off-shore platforms en dekken.

Hoge reinigingsprestaties, laag persluchtverbruik en lage onderhoudskosten maakt de SANdBOT een uiterst economisch systeem. In vergelijking met traditionele methoden, zoals droog gritstralen of waterstralen met 2500-3000 bar, of andere fabrikaten natstraalsystemen, is SANdBOT de goedkoopste oplossing die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

HYDRO Straaltechnologie omvat een driefasig mengsel van lucht + water + straalmiddel dat vanuit de straalnozzle op het te reinigen oppervlak wordt gericht. Het gebruik van een nat straalmiddel leidt tot een aantal positieve resultaten, waaronder een hogere productiviteit, minder stofemissie, het vermogen om verontreinigingen weg te wassen en een langere levensduur voor straalslangen en straalnozzles.

WAAROM KIEZEN VOOR DE SANdBOT?

SANdBOT is het antwoord op de uitdagingen waarmee contractors te maken hebben. Onze machine is ontworpen om krachtig, stofvrij, natstralen te bieden in overeenstemming met de hoogste gezondheids- en veiligheidsnormen. De HYDRO Straalmachine stoot geen stof uit en reduceert vonken tot een absoluut minimum.

STOFVRIJ WERKEN; SANdBOT is ideaal voor omstandigheden waarin open gritstralen niet kan worden toegepast. De stofemissie is met 95% verminderd in vergelijking met de technologie voor droog gritstralen. Er is geen beschermende tent is noodzakelijk.

PRESTATIE; Natte straalmiddelen hebben een hogere kinetische energie dan droge straalmiddelen, waardoor het systeem veel beter is in het verwijderen van ongewenste materialen.
 
STRAALMIDDELEN; een brede selectie aan straalmiddelen kunnen naar behoefte worden geselecteerd. Alle soorten minerale straalmiddelen met een korrelgrootte van 0,1 - 1,8 mm kunnen worden gebruikt, zoals Garnet, koperslak, Glasgranulaat, Glasparels en Soda (zowel droge als natte straalmaterialen kunnen in de SANdBOT worden gebruikt).
 
OPPERVLAKTEBESCHERMING; De flexibele werkingsmodi van SANdBOT en de selectie van straalmiddelen maken het gemakkelijk om objecten te ontdoen van ongewenste lagen terwijl het basismateriaal beschermd blijft.

De straalnozzle drukinstelling maakt onze natstraalmachine nog veelzijdiger en gebruikersvriendelijker, met name bij het verwerken van zachte en delicate oppervlakken zoals historische objecten, zandsteen of hout.

VONKVRIJE WERKING; De SANdBOT-machine voor HYDRO-Stralen werkt stofloos en zonder vonken te produceren, waardoor deze veilig kan worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen. De SANdBOT 100 EX en SANdBOT 200 EX zijn speciaal ontworpen voor omgevingen met explosiegevaar: 1 (II 2G), 21 (II 2D), 2 (II 3G), 22 (II 3D).

DUURZAAMHEID; Het stofvrije hydrostralende systeem verlengt de levensduur van SANdBOT-straalnozzles  en -slangen. Water in de materiaalstroom vermindert de wrijving tussen de straalstroom en de respectievelijke straalketel onderdelen, waardoor de levensduur van de straalketel aanzienlijk wordt verlengd.

EENVOUDIGE SERVICE EN REPARATIES; Een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden aan de machine kan door de gebruiker worden uitgevoerd, dankzij de beschikbare instructies van de fabrikant en de doordachte opbouw van de natstraalketel.

MOBILITEIT; Alle modellen van de machine zijn voorzien van compacte afmetingen en het gewicht van de machine is niet meer dan 200 kg [leeg], waardoor ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd en verwerkt. Daarnaast is de constructie van de SANdBOT100Q zo doordacht dat deze heel gemakkelijk met heftruck of kraan op te pakken is en voor opslag of transport stapelbaar is.

Ketelinhoud                                                     : 100 liter (200 liter)
Gewicht (leeg) zonder straalmiddel en water  : 150 kilo
Gewicht (gevuld) met straalmiddel en water   : 300 kilo
Afmetingen (HxBxD)                                       : 1.500 x 600 x 800 mm.
Waterverbruik                                                  : 1 - 3 liter/min.
Straalmiddelverbruik                                       :  1 - 3 kilo/min.
Maat persluchtaansluiting                               :  3/4”- 2”
Maat wateraansluiting                                     : 1/4” - 1”
Maat straalslang                                              : 1”- 1.1/2”
Lengte straalslang                                           : 10 - 100 meter
Straalnozzle diameter                                      :  Vanaf Ø 4 mm. → 19 mm.
Werkdruk straalmiddelflow                               :  3 - 10 bar
Druk en benodigde luchthoeveelheid               :  5 - 8 bar | 3 - 6 m³/min. (Afhankelijk van de diameter van de nozzle en straaldruk)
Wateraanvoer                                                   :  Leidingwater of uit voorraadtank
Automatische water aanzuiging                       :  Ja
Waterfilter                                                         :  Nee, niet nodig
Besturing                                                          :  D.m.v. perslucht (elektrisch optioneel)
Type straalmiddel                                             :  Alle soorten minerale straalmiddelen met een korrelgrootte van 0,1 - 1,8 mm. 

Zoals: Garnet, glasgranulaat, aluminium-silicaat, glasparels, soda-bicarbonaat


Stuur e-mail
Vul bovenstaande code hieronder in:

Contactgegevens

Dhr. B. Zegveld


Bedrijfsgegevens

BSS-Nederland

Hertzweg 5
2982 BA, ALBLASSERDAM
Zuid-Holland
Netherlands

Lid sinds:18-11-2014

SANdBOT 100Q Straalketel - Straalketel - Straalapparatuur

SANdBOT 100Q Straalketel

Bouwjaar:
2019

Lease vanaf:
€ 195,82 p/m

Aantal karakters:


Vul bovenstaande code hieronder in:

SANdBOT 100Q Straalketel specificaties