Acrobat HUK-2000 RH

Categorie Snijmachines & tapmachines
Schroefdraad tapmachine
Type Verkoop
Merk Acrobat
Model HUK-2000 RH
Brandstof Hydraulisch
Conditie Nieuw
Prijs op aanvraag
Klik hier en vraag informatie aan!
Kies uw taal:

 • De hydraulische tapmachines van Acrobat, de HUK-serie, bieden een breed werkvolume voor allerlei toepassingen
 • Dankzij de parallel armconstructie met een straal van 2050 mm kunnen er uiteraard producten op de tafel getapt worden maar ook producten die te groot of te zwaar zijn voor de tafel kunnen nog uitstekend bereikt worden.
 • De HUK modellen hebben een stelmogelijkheid waarmee de benodigde verplaatsingskracht van de acrobatische arm ingesteld kan worden.
 • De tapmachines zijn allemaal uitgerust met een draaibare kop waardoor met deze machine zowel verticaal als horizontaal getapt kan worden.
 • Door de veiligheidstaphouders die kunnen worden gebruikt met de HUK 2000 RH hydraulische tapmachine, kan er getapt worden met een kleiner risico op het breken van de tap en kan er met de snelheid van deze machine maximale efficiency bereikt worden in een minimale tijd.

   
 1. Het lichtste model heeft een tapcapaciteit van M5-M16.
  Met dit model dat werkt binnen een snelheidsbereik van 0 – 600 tpm, kan er seriematig tapwerk uitgevoerd worden en kan de snelheid precies ingesteld worden voor speciaal tapwerk.
 2. De M5-M24 uitvoering is voor een juiste toepassing uitgerust met een 2-stappen gebied voor het toerental.
  Dankzij deze dual-stage aandrijving kan er gekozen worden bij tapwerkzaamheden van M5-M12 om in de eerste stap met een snelheid van 0-600 rpm te werken en bij werkzaamheden van M14-M24 over te schakelen naar de tweede stap met een snelheid van 0-150 rpm en een daarbij behorend hoger koppel.
  Deze uitvoering biedt daardoor beide mogelijkheden, het tappen van kleine gaten op hoge snelheid en de grotere gaten met een hoog koppel.
 3. De M5-M36 uitvoering is de zwaarste uitvoering.
  Met de instelmogelijkheid van de snelheid tussen de 0 en 100 RPM is deze machine ook specifiek bedoeld voor het zwaardere werk.

Let op: Machine wordt standaard geleverd zonder taphouders en zonder olie vulling!!
 


Aantal karakters:


Vul bovenstaande code hieronder in:
Kin Machines
Gemeenteweg 332
7951 PE, STAPHORST
Overijssel
Netherlands

Lid sinds:04-07-2007

Heeft u vragen over deze advertentie?

Aantal karakters:


Vul bovenstaande code hieronder in: