Electromotor Diverse merken

Categorie Elektromotoren
Elektromotor 380/400 Volt
Type Verkoop
Merk Electromotor
Model Diverse merken
Bouwjaar 2019
Brandstof Elektrisch
Conditie Nieuw
Prijs op aanvraag
Klik hier en vraag informatie aan!
Kies uw taal:

Een ruim assortiment aan elektromotoren, reductoren en toebehoren zijn direct uit voorraad leverbaar.

Éénfase elektromotoren
Onze éénfase 1-fase motoren zijn voorzien van een aanloop en bedrijfsschakeling. Daarmee is een hoog aanloop- en bedrijfskoppel aanwezig. De 1-fase motoren van Hofstede Techniek kunnen geleverd worden met voet- en/of flensbevestiging.

Driefase elektromotoren
De enkeltoerige 3-fase draaistroommotoren, zijn leverbaar in een twee-, vier,- zes-, of achtpolige uitvoering. De standaard spanning van deze elektromotoren bedraagt voor motoren tot en met 3Kw 230/400 Volt met een frequentie van 50Hz. Voor motoren vanaf 3Kw geldt een spanning van 400/690 Volt met een frequentie van 50Hz. Wenst u een motor op een afwijkende spanning? Hofstede Techniek gaat geen uitdaging uit de weg, raadpleeg onze specialisten voor meer informatie omtrent de mogelijkheden. Ook uw driefasemotor is leverbaar met secundaire flenzen B5, B14A en B14B.

Voor toepassingen waar de standaard afdichtingsgraad niet volstaat, kunnen motoren tegen meerprijs worden uitgevoerd in IP56. Ook beschikken wij over de mogelijkheid een stilstandsverwarming of PTC voor u in te bouwen. Onze servicemonteurs plaatsen uw elektromotor(en) graag bij u op locatie.

Reductoren
Voor de meeste elektromotoren die voorzien zijn van een flens, heeft Hofstede Techniek reductoren en de daarbij behorende toebehoren. De reductoren zijn met verschillende overbrengingsverhoudingen verkrijgbaar.


Aantal karakters:


Vul bovenstaande code hieronder in:
Hofstede Techniek
2e Johannastraat 18
7331 CH, APELDOORN
Gelderland
Netherlands

Lid sinds:09-08-2017

Heeft u vragen over deze advertentie?

Aantal karakters:


Vul bovenstaande code hieronder in: