Landbouw

De landbouw is de belangrijkste bedrijfstak die er bestaat. Zonder landbouw is er niet voldoende voedsel op aarde om alle mensen te voeden. De laatste tientallen jaren zijn de opbrengsten per hectare landbouw grond sterk gestegen door middel van betere groeiprocessen en technisch hoog ontwikkelde landbouwmachines. De tractor is wel de belangrijkste landbouwmachine maar kan niet zonder al die andere landbouwmachines zoals de bemestingsmachines, oogstmachines, Landbouwwagens, grondbewerkingsmachines, maaimachines, stalvoermachines en beregeningsapparatuur. Nieuwe en gebruikte landbouwmachines worden op Werktuigen te huur en te koop aangeboden. In de categorie Tractoren vindt u onder andere populaire merken zoals John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Case-IH, Fendt, Deutz-Fahr, Ford, en Same. Veel voorkomende merken bij Landbouwwagens zijn o.a. DRA, en Jako. En belangrijk bij Bemestingsmachines zijn onder andere en Veenhuis. Maar ook kunt u hier eigenbouw / eigen merken vinden. Als u machine fabrikant bent en een eigen merk produceert meldt u zich dan aan en maak gebruik van de mogelijkheden die Werktuigen u biedt om uw product onder de aandacht te plaatsen.

De verkoop en verhuur advertenties van zowel deze rubriek als andere rubrieken worden dagelijks aangevuld, waardoor u altijd het laatste aanbod kunt vinden. Hierdoor is het aanbod voor zowel zakelijk als particulier interessant. En door de diversiteit van gebruikte en nieuwe machines en gereedschappen heeft de Werktuigen website u altijd iets te bieden.

Op Werktuigen worden machines en gereedschappen ook geveild, deze items kunt u vinden onder de kop Veilingen.

Bij veel machines kunt u de Machine Specificaties vinden, hierin vindt u alle specifieke informatie van de betreffende machine. Indien bekend bij Werktuigen worden hierbij ook die bedrijven vermeld die deze machine of onderdelen ervan kunnen leveren zoals een importeur of dealer.